П`ятниця, 29.03.2024, 16:28
Cколівське районне управління юстиції  
Львівської області (неофіційний) Скоро відкриття офіційного веб-сайту skolejust.gov.ua







Головна | Мій профіль | Вихід
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS
"">
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 98
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Серпень » 30 » ОФІЦІЙНИЙ ВІСНИК УКРАЇНИ
11:12
ОФІЦІЙНИЙ ВІСНИК УКРАЇНИ
про «Офіційний вісник України»

         Відповідно до Указу Президента України від 13.12.96 № 1207 «Про опублікування актів законодавства України в інформаційному бюлетені «Офіційний вісник України», Положення про головні управління юстиції Міністерства юстиції України, з метою оперативного і повного забезпечення правовою інформацією органів управління юстиції, органів державної влади, державних підприємств, нотаріату, установ і організацій, доведення актів законодавства України до відома громадян Міністерством юстиції двічі на тиждень видається інформаційний бюлетень «Офіційний вісник України».
«Офіційний вісник України» — найповніше офіційне видання, в якому публікуються державною мовою повні тексти нормативно-правових актів: закони України, постанови Верховної Ради України, акти Конституційного Суду України, постанови та розпорядження Кабінету Міністрів України, нормативно-правові акти Національного банку України, нормативно-правові акти міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, міжнародні договори України, що набрали чинності, європейські конвенції, рішення Європейського суду з прав людини тощо.
Починаючи з 1998 року для зручності користування «Офіційний вісник України», крім журнальної версії, випускається також в електронному варіанті на дисках.
З жовтня 2011 року на сайті бюлетеня «Офіційний вісник України» http://ovu.com.ua/ започаткована нова безкоштовна послуга для читачів – розсилка електронною поштою анонсів законодавства України «Закони, що готуються до офіційного опублікування», яка відбувається майже щодня.
Придбати бюлетень «Офіційний вісник України» або замовити додатковий наклад журналу можливо безпосередньо у відділі збуту ДП «Українська правова інформація»: (44) 278-0074, 353-5702; peredplata@upinfo.com.ua
Передплату бюлетеня можна оформити в усіх поштових відділеннях, а також передплатних агенціях: «Офіційний вісник України» в журнальній формі: передплатний індекс – 40433, «Офіційний вісник України» електронний варіант (на CD-диску): передплатний індекс – 48345.
про «Бюлетень Міністерства юстиції України»
Відповідно до наказу Міністерства юстиції України від 28 грудня 1998 року, щомісячно видається журнал «Бюлетень Міністерства юстиції України» -офіційне загальнодержавне періодичне юридичне науково-практичне видання, засновником якого є Міністерство юстиції України. Постановою Президії Вищої атестаційної комісії України від 11 червня 2003 року № 1-05/6 „Бюлетень Міністерства юстиції України” з 1 січня 2003 року включено до переліку наукових фахових видань. Основну увагу при його підготовці сконцентровано на науково-практичному аспекті найбільш важливих проблем законодавства України. На сторінках видання також висвітлюються актуальні питання правової політики держави та процесів державотворення, діяльності органів юстиції, судів, нотаріату та адвокатури. Ви знайдете цікаву інформацію про останні зміни в чинному законодавстві, практику його застосування та коментарі фахівців щодо актуальних питань юриспруденції. Видання включає такі рубрики: "Юридичні акценти" - головні теми правової політики держави, юридичного бізнесу, реформування судової системи та ін. "Нотаріат України: теорія та практика" - актуальні питання нотаріальної діяльності та узагальнення нотаріальної практики. "Правова наука" - результати наукових досліджень в галузі права. "Новини юриспруденції" - про останні зміни чинного законодавства, нові законопроекти та цікаві новини в сфері юриспруденції. "Антикорупційні ініціативи" - сучасний погляд на корупцію в Україні: боротьба та протидія. "Мін’юст консультує" - роз'яснення чинного законодавства фахівцями Міністерства юстиції України. "Документи" - накази Міністерства юстиції України.
Придбати «Бюлетень Міністерства юстиції України» або замовити додатковий наклад журналу можливо безпосередньо у відділі збуту ДП «Українська правова інформація»: (44) 278-0074, 353-5702; peredplata@upinfo.com.ua
Передплату бюлетеня можна оформити в усіх поштових відділеннях, а також передплатних агенціях: «Бюлетень Міністерства юстиції України» в журнальній формі: передплатний індекс – 22670
Переглядів: 1357 | Додав: skolejust | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
PR-CY.ru
Корисні посилання
Корисні ресурси
 
 
 
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz