П`ятниця, 26.04.2024, 20:45
Cколівське районне управління юстиції  
Львівської області (неофіційний) Скоро відкриття офіційного веб-сайту skolejust.gov.ua







Головна | Мій профіль | Вихід
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS
"">
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 98
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2015 » Вересень » 24 » Надання інформації з реєстру органам державної влади
14:47
Надання інформації з реєстру органам державної влади

Статтею 28 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме  майно та їх обтяжень»  визначено, що  інформація про зареєстровані  права та їх  обтяження, яка міститься у Державному реєстрі речових прав  на нерухоме майно, є відкритою та загальнодоступною. Для посадових осіб органів державної влади, органів місцевого самоврядування, судів, органів внутрішніх справ, органів прокуратури,  органів Служби безпеки України, Національного  банку України, адвокатів, нотаріусів інформація з Державного реєстру прав  у зв»язку із здійсненням  ними повноважень, визначених законом, надається  за суб»єктом права чи за об»єктом нерухомого майна в електронній  формі шляхом  безпосереднього доступу до Державного реєстру прав  за умови  ідентифікації відповідної посадової особи за допомогою електронного  цифрового підпису. Порядок доступу до Державного реєстру прав  визначається постановою Кабінету Міністрів України «Деякі питання надання інформації  про зареєстровані права  на нерухоме майно та їх обтяження» № 722 від 24.12.2014 р.

       Пунктом 3 Постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання надання інформації  про зареєстровані права  на нерухоме майно та їх обтяження» № 722 від 24.12.2014 р. установлено , що до 1 жовтня 2015 р. до укладення договору про надання доступу до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та отримання електронного цифрового підпису для роботи з Державним реєстром прав суди, органи місцевого самоврядування, органи внутрішніх справ, органи прокуратури, органи доходів і зборів, органи Служби безпеки та інші органи державної влади (посадові особи) мають право отримувати інформаційну довідку з Державного  реєстру прав у паперовій формі як за об»єктом нерухомого майна, так і за  суб»єктом права на нього на підставі письмового запиту, форму та вимоги до заповнення  якого встановлює Міністерство юстиції України.

       Інформація про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, відповідно до ст. 8 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», може бути надана  органом державної реєстрації прав. Такими органами у Львівській області, які до 01.10.2015 р. надаватимуть інформацію про державну реєстрацію  речових прав на нерухоме майно є відділи (сектори) державної реєстрації речових прав  на нерухоме майно реєстраційних служб територіальних управлінь юстиції у Львівській області.

      Враховуючи вищенаведене, рекомендуємо суб»єктам, які            звертаються за отриманням інформації з Державного реєстру прав до 01.10.2015 р. укласти  з Державним підприємством «Національні інформаційні системи» договір  про надання доступу до Державного реєстру речових прав  та отримати електронний цифровий підпис   прав . Детальну інформацію   щодо отримання доступу  можна отримати на сайті  Державного підприємства  «Національні інформаційні системи» або безпосередньо звернутись  до Львівської філії ДП «Національні інформаційні системи», що знаходиться за адресою: м. Львів, Зелена,149.

 

Начальник відділу державної реєстрації

речових прав на нерухоме майно

реєстраційної служби  Сколівського

районного управління юстиції в Львівської  області                            І.В. Зінкевич                               

Переглядів: 356 | Додав: skolejust | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту
PR-CY.ru
Корисні посилання
Корисні ресурси
 
 
 
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz