П`ятниця, 29.03.2024, 11:15
Cколівське районне управління юстиції  
Львівської області (неофіційний) Скоро відкриття офіційного веб-сайту skolejust.gov.ua







Головна | Мій профіль | Вихід
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS
"">
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 98
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2015 » Січень » 29 » Доступ до інформації Державного реєстру речових прав на нерухоме майно відкрито
15:42
Доступ до інформації Державного реєстру речових прав на нерухоме майно відкрито

        Відповідно до п. 1 статті 28 Закону України  «Про державну реєстрацію  речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень»  інформація про зареєстровані права та їх обтяження, що міститься  у Державному реєстрі прав, є відкритою та загальнодоступною.

       Відповідно до вказаної Кабінетом Міністрів  України прийнято Постанову №722 від 24 грудня 2014 року «Деякі питання надання інформації про зареєстровані речові права на нерухоме майно та їх обтяжень». Даною Постановою затверджено Порядок доступу посадових осіб органів державної влади, органів місцевого самоврядування, судів, органів внутрішніх справ, органів прокуратури, органів Служби  безпеки, нотаріусів, адвокатів до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, Порядок надання фізичним та юридичним  особам інформації  з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

     Порядок надання фізичним та юридичним  особам інформації  з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно  визначає механізм  надання фізичним та юридичним  особам інформації з Реєстру.

        Інформація з Державного реєстру прав надається:

 1) у паперовій формі органом державної реєстрації прав, нотаріусом у вигляді:

 - витягу за заявою власника чи іншого правоволодільця про належні йому права, спадкоємців (правонаступників) відповідних осіб, особи, в інтересах якої встановлено обтяження;

 - інформаційної довідки;

 органом державної реєстрації прав у вигляді виписки за заявою власника чи іншого правоволодільця про осіб, які отримали відомості про зареєстровані права та їх обтяження на нерухоме майно, що йому належить.

2) в електронній формі через офіційний веб-сайт Укрдержреєстру у вигляді інформаційної довідки.

     Плата за надання інформації  для фізичних та юридичних осіб  з Державного реєстру  прав у вигляді витягу становить 120 грн.,  інформаційної довідки – 34 грн. Розмір оплати встановлюється постановою Кабінету Міністрів України від 21 листопада 2012 р. № 1204 “Про затвердження розміру і порядок використання плати за внесення змін до записів Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та надання інформації із зазначеного реєстру”.

     Інформація з Державного реєстру прав в електронній формі надається за заявою юридичних та фізичних осіб через офіційний веб-сайт Укрдержреєстру.   Інформація з Державного реєстру прав в електронній формі надається користувачам, які зареєструвалися на офіційному веб-сайті Укрдержреєстру та надали відомості про власне прізвище, ім’я та по батькові (за наявності), реєстраційний номер облікової картки платника податків (за наявності), серію та номер паспорта громадянина України чи реквізити іншого документа, що посвідчує особу, найменування та податковий номер юридичної особи (у разі, коли інформація запитується в інтересах юридичної особи її керівником чи представником), а також внесли плату за надання інформації з Державного реєстру прав з використанням платіжних систем через Інтернет в розмірі 17 грн.

 

 

Начальник відділу державної

реєстрації речових прав на

нерухоме майно реєстраційної

служби  Сколівського РУЮ                                           І.В. Зінкевич

Переглядів: 812 | Додав: skolejust | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
PR-CY.ru
Корисні посилання
Корисні ресурси
 
 
 
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz