Субота, 20.04.2024, 13:10
Cколівське районне управління юстиції  
Львівської області (неофіційний) Скоро відкриття офіційного веб-сайту skolejust.gov.ua







Головна | Мій профіль | Вихід
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS
"">
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 98
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2015 » Вересень » 10 » До Уваги представників юридичних осіб!
15:02
До Уваги представників юридичних осіб!

25 вересня 2015 р закінчується термін подання юридичними особами, зареєстрованими до 25 листопада 2014 року, відомостей про кінцевих бенефіціарних власників, який був подовжений у відповідності із Законом України від 21 травня 2015 р. № 475-VIII «Про внесення змін до Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо відомостей про кінцевого бенефіціарного власника (контролера) юридичної особи» , що набув чинності 26 травня 2015 р.

Законом передбачається розширення переліку юридичних осіб , які не повинні подавати відповідну інформацію, так, зокрема, відомості не подаються:

1) юридичними особами, до реєстраційної картки на проведення державної реєстрації яких інформація про кінцевого бенефіціарного власника (контролера) не включається відповідно до частини першої статті 24 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців» (політичних  партій, творчих спілок та їх територіальних осередків, адвокатських   об’єднань,  торгово-промислових  палат,  релігійних організацій,   державних  та  комунальних  підприємств,  державних органів,  органів місцевого самоврядування та їх асоціацій. У разі
відсутності  у  юридичної  особи кінцевого бенефіціарного власника
(контролера),  у  тому  числі  кінцевого  бенефіціарного  власника
(контролера)  її засновника (учасника), якщо засновник (учасник) -
юридична  особа, подаються відомості про його відсутність.  ;

2) юридичними особами, учасниками яких є виключно фізичні особи, якщо кінцеві бенефіціарні власники (контролери) таких юридичних осіб збігаються з їх учасниками. У цьому випадку учасники – фізичні особи є бенефіціарними власниками (контролерами) такої юридичної особи.

3) юридичними особами, що вже подали вказану інформацію.

Одночасно нагадуємо, для внесення інформації про кінцевого бенефіціара (вигодоодержувача) юридичної особи, необхідно подати до державного реєстратора, за місцезнаходженням юридичної особи реєстраційну картку форми №4 з внесеною інформацією про кінцевого бенефіціара, реєстраційна картка повинна бути підписана уповноваженою особою. Згідно із частиною 2 статті 8 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців » у разі надсилання картки поштою підписи на сторінках повинні бути нотаріально посвідчені.

Реєстраційна картка також може бути подана і електронному вигляді, шляхом проведення електронної реєстрації через реєстраційний портал, за посиланням http://rp.irc.gov.ua/home

Державний реєстратор РС

Сколівського РУЮ                                                     Олександра Романів

Переглядів: 455 | Додав: skolejust | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту
PR-CY.ru
Корисні посилання
Корисні ресурси
 
 
 
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz