Субота, 20.04.2024, 07:18
Cколівське районне управління юстиції  
Львівської області (неофіційний) Скоро відкриття офіційного веб-сайту skolejust.gov.ua







Головна | Мій профіль | Вихід
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS
"">
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 98
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2013 » Червень » 4 » ПРАВОВА ДОПОМОГА
16:23
ПРАВОВА ДОПОМОГА

Cтягнення штрафу у подвійному розмірі за порушення правил безпеки дорожнього руху.  "Чи дійсно законодавством передбачено збільшення вдвічі штрафу за порушення правил безпеки дорожнього руху"?

 

 

          Дійсно, Кодексом України про адміністративні правопорушення передбачено, що штраф має бути сплачений порушником не пізніш як через п'ятнадцять днів з дня вручення йому постанови про накладення штрафу,  а в разі оскарження такої постанови - не пізніш як через п'ятнадцять днів з дня повідомлення про залишення скарги.

 

           У разі несплати правопорушником штрафу у строк визначений законодавством постанова про накладення штрафу надсилається для примусового виконання до відділу державної виконавчої служби за місцем проживання порушника  в порядку, встановленому законом.

 

          Законодавством також передбачено, що для  примусового виконання постанови про стягнення штрафу за вчинення адміністративного правопорушення з правопорушника до відділу державної  виконавчої служби скеровується  подвійний розмір штрафу.

 

           У разі оплати штрафу самостійно (шляхом оплати через установу банку) у 15-денний термін після вручення постанови про стягнення штрафу, відповідну квитанцію необхідно надати до органів ДАІ для уникнення примусового виконання вказаної постанови органами державної виконавчої служби.

 

           В протилежному випадку відповідна постанова направляється до відділу державної виконавчої служби, де державний виконавець відкриває виконавче провадження та розпочинає примусове виконання постанови про стягнення штрафу за адміністративне правопорушення, вживає всіх, передбачених чинним законодавством заходів щодо повного, своєчасного та неупередженого виконання вказаної постанови, але вже в подвійному розмірі та зі стягненням виконавчого збору та витрат на проведення виконавчих дій.

Переглядів: 563 | Додав: skolejust | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Alla  
0
Що робити співласнику будинку (спільна часткова власність) у випадку коли більше 5 років ніхто не користується житлом (власник помер, спадкоємцем був син (громадянин Білорусії) і спадщину прийняв, але не встиг продати будинок та також помер, після чого ні його дружина ні донька (також громадяни Білорусії) спадщину не приймають, цім питанням займатися не хочуть). Частка будинку псується і одна стіна будинку постійно волога? Куди звертаися? Які є варіантиt?

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту
PR-CY.ru
Корисні посилання
Корисні ресурси
 
 
 
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz