Вівторок, 19.03.2024, 06:24
Cколівське районне управління юстиції  
Львівської області (неофіційний) Скоро відкриття офіційного веб-сайту skolejust.gov.ua







Головна | Мій профіль | Вихід
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS
"">
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 98
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2016 » Січень » 15 » видача свідоцтв про народження дитини у пологовому відділенні Сколівської ЦРЛ
16:30
видача свідоцтв про народження дитини у пологовому відділенні Сколівської ЦРЛ

Сьогодні на Сколівщині було вручено два перші свідоцтва про народження в пологовому відділі Сколівської ЦРЛ Львівської області начальником Головного територіального управління юстиції у Львівській області Жукровським Ярославом Івановичом.

Перший у житті документ - свідоцтво про народження було вручено в урочистій обстановці подружжю Андрейків із с.Підгородці Сколівського району Львівської області сина Василя, який народився напередодні християнського свята Василія Великого.  Друге свідоцтво було вручено молодій матері із с.Климець Сколівського району Львівської області, яка народила першу дитину та назвала Вадимом. Однак, христити планують рідні із двома іменами Вадим-Василь. На згадку для новонароджених, батькам були вручені подарунки від Львова та Сколе.

Адже, це маленький внесок для комфорту жінок, які народжують майбутнє покоління та з метою реалізації сервісів Міністерства юстиції України, забезпечення ефективної роботи відділів державної реєстрації актів цивільного стану та створення сприятливих умов, спрямованих на спрощення доступу громадян до адміністративних послуг щодо державної реєстрації народження дитини.

Участь у врученні свідоцтв про народження брали: завідуючий пологовим відділом Сколівської ЦРЛ Львівської області Андрусишин Олег Ярославович та медичний персонал, в.о.начальника Сколівського РУЮ Львівської області Шепега Віталія Вікторівна,  начальник відділу ДРАЦС Сколівського РУЮ у Львівській області Курцеба Оксана Богданівна та представник газети «Бойківська думка» Андрій Корчинський.

Ця новація має стати приємною та досить практичною новиною для батьків, адже відтепер вони мають можливість отримати найперший документ своїх немовлят не витрачаючи зайвого часу на відвідування відділу державної реєстрації актів цивільного стану.

 

Переглядів: 422 | Додав: skolejust | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
PR-CY.ru
Корисні посилання
Корисні ресурси
 
 
 
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz