Четвер, 25.04.2024, 07:17
Cколівське районне управління юстиції  
Львівської області (неофіційний) Скоро відкриття офіційного веб-сайту skolejust.gov.ua







Головна | Мій профіль | Вихід
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS
"">
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 98
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2013 » Жовтень » 24 » Тематична програма офіційних періодичних видань у 2014 році. Зміни у їх форматі та змісті
14:48
Тематична програма офіційних періодичних видань у 2014 році. Зміни у їх форматі та змісті


З 1 січня 2014 року змінюється форма і зміст бюлетеню „Офіційний вісник України. Зі змінами” (01546). Замість паперової підтримки нормативно-правових актів у контрольному стані запроваджується електронна технологія. Оновлений бюлетень буде мати дві частини: електронну та друковану.

У друкованій частині оновленого видання буде подаватися інформація щодо динаміки нормотворчого процесу протягом місяця, зокрема подаватиметься: перелік прийнятих нормативно-правових актів; перелік нормативно-правових актів, до яких внесено зміни; перелік нормативно-правових актів, що втратили чинність чи скасовані.

Надаватимуться систематичний за галузями законодавства та алфавітно-предметний покажчики нормативно-правових актів. Друкуватиметься таблиця опублікування актів у бюлетені „Офіційний вісник України” та в інших офіційних виданнях за останні три місяці.

Електронна частина складатиметься з компакт-диску, на якому розміщуватимуться тексти нормативно-правових актів, що опубліковані в журналі «Офіційний вісник України», починаючи з 1997 року, у контрольному стані.

Електронні тексти нормативно-правових актів будуть щомісячно оновлюватися з урахуванням прийнятих змін та доповнень. Тексти нормативно-правових актів, подані на компакт-диску, носять інформаційний характер.

Видання Систематичне зібрання чинного законодавства (01379): у 2014 році буде укладено розділ 13 „Земля. Земельні відносини” і розділу 14 „Природні ресурси. Охорона довкілля”. Видання складатиметься з двох частин: електронної – міститиме дві комп’ютерні правові системи „Систематичне зібрання чинного законодавства України” (тексти актів, що систематизовані за усіма укладеними раніше розділами), „Зібрання законодавства України” (все законодавство України поч. з 1991 року) та друкованої – систематичний покажчик нормативно-правових актів розділу поточного укладання у накопичу вальному вигляді.

Видання „Кодекси України”. До виходу в світ заплановано такі кодекси: Про адміністративні правопорушення, Бюджетний, Кримінально-виконавчий, Господарський, Торговельного мореплавства, Кримінальний процесуальний, Земельний, Цивільний 1-4, Цивільний 5-6, Митний, Сімейний, новий. У разі неприйняття нового кодексу, буде опубліковано кодекс, що міститиме найбільшу кількість змін та доповнень.

Видання вийде у світ у двох форматах: в теках з роз’ємними замками, в книжковій формі. Видання в теках (74252) забезпечує підтримку текстів усіх кодексів у контрольному стані. Для цього щомісячно поступатимуть редакційні комплекси „Зміни”. Окрім цього періодично надсилатиметься компакт-диск, на якому буде розміщено дві комп’ютерні системи „Кодекси України” з текстами усіх чинних кодексів у контрольному стані та „Зібрання законодавства України”, яке включає все законодавство України з 1991 року. Книжкова ж форма видання(2193) забезпечуватиме користувачів лише текстом чергового кодексу, який подається у контрольному стані.

 

Сколівське районне управління юстиції наполегливо рекомендує здійснювати передплату на офіційні друковані видання місцевим державним адміністраціям, територіальним органам центральних органів виконавчої влади, державним підприємствам, установам, організаціям – для яких згідно чинного законодавства ведення систематизації та обліку законодавства є обов’язковим (так як дані видання суттєво спрощують ведення систематизації), а також всім іншим фізичним та юридичним особам, що цікавляться правовим життям країни чи завжди хочуть бути в курсі всіх законодавчих новел.    

  

Спеціаліст першої категорії

Сколівського РУЮ                                                         Козич В.Л.

Переглядів: 456 | Додав: skolejust | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
PR-CY.ru
Корисні посилання
Корисні ресурси
 
 
 
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz