П`ятниця, 29.03.2024, 02:59
Cколівське районне управління юстиції  
Львівської області (неофіційний) Скоро відкриття офіційного веб-сайту skolejust.gov.ua







Головна | Мій профіль | Вихід
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS
"">
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 98
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2015 » Вересень » 9 » Семінар навчання по змінах в законодавстві
14:32
Семінар навчання по змінах в законодавстві

09.09.2015 в приміщенні Сколівського районного управління юстиції, в.о. начальником управління юстиції- начальником реєстраційної служби Шепега В.В. - проведено семінар-нараду (навчання), за участі начальника відділу державної реєстрації речових прав РС Зінкевич І.В. та державного реєстратора РС Романів О.І., з представниками органів державної влади та правоохоронних органів, а саме: Сколівського районного суду, Прокуратури Сколівського району, Сколівської районної державної адміністрації, Управління соціального захисту населення Сколівської РДА, Сколівським відділення Стрийської ОДПІ, Служби у справах дітей. 
Обговорено Постанову КМУ 24 грудня 2014 року №722, якою затверджено Порядок доступу посадових осіб органів державної влади, органів місцевого самоврядування, судів, органів внутрішніх справ, органів прокуратури, органів Служби безпеки, нотаріусів, адвокатів до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та наказу Міністерства юстиції України від 31.03.2015 №466/5 "Про деякі питання надання відомостей з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців", яким затверджено Порядок отримання відомостей з Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб-підприємців органами державної влади, органами місцевого самоврядування, органами внутрішніх справ, органами прокуратури, органами Служби Безпеки України. 
З метою забезпечення доступу до програмного забезпечення Державного реєстру прав необхідно звернутись до Львівської філії Державного підприємства "Національні інформаційні системи"
Доступ користувачів до Державного реєстру прав та реєстрів надається (припиняється) на підставі договору, укладеного між таким користувачем та адміністратором Державного реєстру прав та здійснюється з використанням електронного цифрового підпису. У разі коли користувачем є посадова особа органу державної влади або органу місцевого самоврядування, договір укладається між органом, у якому працює такий користувач, та адміністратором Державного реєстру прав. 
Також присутніх було ознайомлено із послугами, які можна отримати онлайн і наголошено що відтепер ключові документи можна отримати за допомогою онлайн-сервісів, а також більш детальну інформацію можна переглянути на сайті Міністерства юстиції України.

ФОТОМАТЕРІАЛИ З СЕМІНАРУ ДИВ. РОЗДІЛ - ФОТОАЛЬБОМИ

 

Переглядів: 376 | Додав: skolejust | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту
PR-CY.ru
Корисні посилання
Корисні ресурси
 
 
 
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz